11 Ekim 2012 Perşembe

Yeni Kitaplarım

Uzaklarda olmak ne kadar çok şeyi özlettiriyor insana....Aslında tahmin bile edemeyeceğim şeyleri özlüyorum. Bir egsoz kokusu duysak mesela eşimle tuhaf ama Türkiye koktu deriz. Daha bir çok şey var saymakla bitmez bu içlerinden en komiği ve en enteresanı diyebilirim.
Tabii birde kitaplar var, burada maalesef istediğim kitapları bulamıyorum yada saatlerce kitapçıya gidip kitaplarin arasında kendimi kaybedemiyorum, aslında  büyük bir kitapçı ve yine çok yakınımda bir kütüphane var ama dediğim gibi Türkçe kitap maalesef yok. Hollandaca da kitap okumaya başladığım zaman fenalık geçiriyorum sözlükte kelime aramaktan. Ee nede olsa dört yıldır kullandığım bir dil. Kendimi bu konuda aştım ama kitap okuma konusunda hollandaca beni sıkıyor, türkçe kitaplar gibi olmuyor.
 
Bu sene Türkiyeden gelirken tam 46 kitapla gelmişim, nasıl getirdiğime ben bile halen inanamıyorum. Ama beni bıraksalar daha da alacaktım doğrusu.
 


 
 
 
 Bunlarda aldıklarımdan bazıları, okumak için sabırsızlanıyorum ama bitmesinler de istiyorum böyle bir psikopat durum dur yani. herkese iyi geceler.....
 


6 yorum:

  1. Canim benim zordur uzakta olmak ya bi huzunlendim yazini okuyunca umarim daha birsuru kitabin olur hepsini kiya kiya okursun:)

    YanıtlaSil
  2. Keyifle oku kuşpum kitaplarını ....

    Sevgiler,
    Evren

    YanıtlaSil
  3. ne güzeldir kitap dostluğu..
    yabancı yüzlere inat, en tanıdık dostlardır...

    YanıtlaSil
  4. Uzaktayken insan neleri özlemiyor ki? Ben Bodrum'da yaşarken, İstanbul'da sokağımızda kavga ettiğim bakkalı özlemiştim. :))) Kitap paylaşımları içimi eritiyor, o kadar seviniyorum. Çoğunu da okudum, çok sürükleyiciler.

    YanıtlaSil
  5. Uzaklar böyle! İnsan hiç aklına gelmeyecek bir sesle,kokuyla,tınıyla geçmişe dönüyor ; özlüyor ,hüzünleniyor.
    Kitaplarınızı keyifli günlerde okumanız dileğimle.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...