8 Ekim 2012 Pazartesi

Pazar Gününün Rehaveti ve Huzur

Pazar günlerini herkes gibi bende pek sevmem aslında ama bugün çok güzel bir gündü. Herşeyden önce ilk sebebi güneşin bulutların arasından az da olsa kendini göstermesiydi. Buralarda bir lüks tahmin edeceğiniz üzere. Bizde eşimle sabah kahvelerimizi dışarda içerek başladık bu güzel güne. Kahvelerimizi içtik biraz kitap okuduk ve küçük bir bisiklet turu yaparak ciğerlerimizi oksijenle doldurduk.........eh birazda üşüdük çünkü güneşe aldanıp kalın ceketlerimizi giymemiştik.
 


Şu sıralar John Verdon'un Aklından bir sayı tut isimli kitabinı okuyorum, aslında nedendir bilmem kitabın kapak tasarımını beğenmediğimden sanırım bir çok iyi şey duymama rağmen kitaba bir türlü başlamak gelmedi içimden. Ama ne büyük hata yapmışım, şimdi elimden bırakamıyorum ve şiddetle tavsiye ediyorum.
 


Oturduğumuz kafe bu güzel küçük yat limanının yanında.
 


 Ve çok şirin bir değirmenin hemen altında, nedense ben bu değirmenleri çok seviyorum, yani o kadarki bir değirmenin içinde yaşayabilirim.

 

 
Bu güzel manzarının karşısında titreyerek eve döndükden sonra ben yeni ceketim için kalıp çikartma işine kendimi adadım ve sonuç bence mükemmel oldu. Yarın sanırım kalıbımın ve kumaşımın postunu yayınlayabilirim.
 


4 yorum:

  1. cok guzel ve huzur verıcı gecmıs anlasılan :)

    YanıtlaSil
  2. Harika bir manzara bir de kitap ve kahve eklenirse nefis bir gün olur:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gercekten oyle oldu guzel bir manzara yaninda kahve icerek bir kitaba hakim olmak gibisi yok, sevgiler

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...