16 Mayıs 2012 Çarşamba

Alisveris

Aman tanrim ne kadar guzel bir gun boyle, buralarda hic olmadigi kadar gunesli ve aydinlik bir gun.Sabah okula gittim donustede her zamanki gibi tuhafiyeye ugradim ve yine bir seyler buldum kendimi masrafa sokacak.Tihafiyede saatlerce kalmak, herseye bakmak ve isin kotusu herseyi satin almak istiyorum. Bu seferde kendime cok sevimli bir ignedenlik ve masura kutusu aldim ozellikle ignedenlik cok hosuma gitti rengi ustundeki at kuyruklu japon kizlari ile tam bir tasarim harikasi olmus ve gercekten kullanisli gibi duruyor, ozellikle okula giderken boyle ufak tefek seyler agirlik yapmiyor ve az yer kapliyor.
Masura kutusu uzun zamandir aklimda olan birseydi, daha fazla masura aldim ve artik her defasinda iplik sarmama gerek kalmadi ve bunlari koyacak duzenli bir de kutucugum oldu.

5 yorum:

  1. Merhaba,
    iğnedenlik çok güzel ama en güzeli masuralık ona bayıldım, her seferinde masuraya farklı ip takmaktan sıkılıyorum, hızımı kesiyor:=))) Tatlım blog hayatında başarılar....

    YanıtlaSil
  2. kutucuğa bayıldım canm güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  3. kutu süpermiş masura için özel yapılmış gibi...

    YanıtlaSil
  4. ben de bir kaç masura daha alsam fena olmayacak yetmiyor masuralar. Kutuyu da çok beğendim herşeyin düzenli durması ne güzel:)

    YanıtlaSil
  5. bu Masura kutusuna benimde ihtiyacim var! nerden buldunuz böyle birseyi? Hema'da falan var mi ?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...