21 Nisan 2013 Pazar

dikiş makinelerim ve çiçekli elbise

 
Burda bu ay gercekten harika diyebilirim...Dikmek için listeme aldığım birçok model var. Bunlardan bir tanesi de çiçekli bu şık elbise. Elimde kumaşının olması da büyük nimet tabii. Geçen yıl Rotterdam kumaş fuarından almıştım bu kumaşı.
 
 
 
Gelelim benim iki güzel kızıma, kendileri gerçekten çok beceriklidir. Overlock makinemin markası babylock. Geçen yıl hatırı sayılır bir miktar ödemiştim. Ince kumaslar için özellikle tavsiyemdir. Mesela sürekli abiye dikenler için çok kullanışlı. Ben özellikle nakış ipi kullanıyorum daha ince olması için dikişlerin. Merak edenler olursa ipin markasını ve nasıl lock yaptığını anlatan bir detaylı post yayınlarım. Böyle nakış ipiyle çalışmamı rotterdam da bir gelinlik atölyesi tavsiye etmişti.
 
 
Dikiş makinem ise Brother NV 30. 70 çesit dikiş dikme özelliğinin yanında çok kullanışlı bir makine gerçekten. özellikle gece dikiş dikmek için oldukça sessiz ki bu benim özellikle aradığım bir özellikdi. bu makine hem profesyonellere hemde yeni başlayanlara için biçilmiş kaftan diyebilirim.
Bu kadar reklam yeter diyorum. Kısaca ben her ikisinden de çok memnunum.
 

Söylemeden geçemeyeceğim harika ilik açıyor ve baya bir ilik modeli mevcut. Aşağıda dikiş çeşitlerinin bir kısmını paylaştım.
 



Umarım dikiş makinesi yada overlock almak isteyenler için yararlı bir post olmuştur.
Herkese sevgiler ve iyi pazarlar diliyorum...

10 yorum:

  1. elbiselerin deseni süper bahar gibi makinada son model galiba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elbisenin deseni benimde cok hosuma gitti doğrusu, makineyi yeni almistim evet:)) tesekkur ederim yorumunuz icin
      sevgiler

      Sil
  2. İadeyi ziyaret yaptım, Hoş geldin, Hoş bulduk :)

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Tatlı Kiraz :) Postun fotoğraflarını yükledim. Buraya ;)

    http://delikitap.blogspot.com/2012/12/kitap-bahcesi-soruyor-2-siddetle-tavsiye.html?showComment=1366934283381#c112344037832721478

    YanıtlaSil
  4. Makineler çok hoş, nakış ipi detayı da çok iyi;) overloğun ince olması evet daha tercih edilir birşey. Ben overlok için halen karar veremedim, hoş Türkiyede her şehirde hepsi bulunmuyor ne yazık ki.. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet turkiyede her sehirde her makine olmuyor ama, istediginiz makineyi makineciye siparis verebilirsiniz bence getittirecektir bence...
      sevgiler

      Sil
  5. Kumaşa bayıldım çok güzel tam baharlık. Dikip güzel günlerde giy canım.

    YanıtlaSil
  6. o ne şeker bir overlock makinesidir öyleee!!
    bir de şu yanda " bunu dikmek sitiyorum" kısmı var ya ordaki elbiseyi dik lüüüütfffeeennnn!!!

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...