24 Nisan 2012 Salı

kivili pasta :))



keki: 4 yumurta
1 su bardagi toz seker
1 su bardagi sut
1 su bardagi irmik
1 su bardagi un
1 su abrdagi sivi yag
yarim su bardagindan biraz fazla hashas
1 pk kabartma tozu
1 pk vanilya

kremasi: 1 su bardagi un
1 kilo sut
1 su bardagi seker
1 vanilya
1 pk sivi pasta kremasi (krema haric malzemelerin hepsini karistir muhallebi kivamina gelip kaynayinca ocaktan indirip, icine kremayida ekle mikserle iyice cirp)

serbeti: 1 su bardagi seker
1,5 su bardagi su
bir kac damla limon
tatli soguk serbet sicak olacak


keki cirpip buyuk bir tepsiye yada buyuk boy bir borcama dokulur kek pisince sogukduktan sonra uzerine serbeti dokulur biraz bekledikten sonra kremasi da uzerine dokulur ve meyvelerle suslenip dolapta bir kac saat bekledikten sonra servise sunulur.........



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...